avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua sunt in cautare de un avocat intrucat acum 4 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua sunt in cautare de un avocat intrucat acum 4 ani am ...

Buna ziua sunt in cautare de un avocat intrucat acum 4 ani am dorit sa conectez casa la curent si am primit un deviz de la o firma in baza avizului tehnic de racordare emis de electrica brasov de 76 mii EURO
Nu ar fi normal ca electrica sa extinda linia de la stalp de medie pana la casa sunt 100 m
Casa se afla in bartolomeu brasov si pentru un bransament sa platesti asa suma este exorbitanta cum pot bransa casa la pret mai pamantesc multumesc tuturor
Ultima modificare: Luni, 13 Ianuarie 2025
mogoscatalin, utilizator
Cel mai recent răspuns: lilivasiliu , utilizator 08:43, 15 Ianuarie 2025
Pe Forum nu se pot face recomandari, puteti alege unul din lista de mai jos si contacta
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau

de aici
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 14 Ianuarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu o sa puteți obliga electrica sa faca investiția asta , mai așteptați sa se mai adune case în zona, cândva se va face dacă e de interes.
Fie investește electrica fie primăria.
Cert e ca nu puteti sa obligați o societate sa facă o cheltuiala daca nu ii e profitabila.
7 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
O solutie alternativa ar fi o instalatie de fotovoltaice + baterii. Infinit mai ieftin.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
panouri solare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu cei de la curent, suma uriasa de achitat mihaela1972 mihaela1972 am urmatoarea situatie: -in anul 2006 cei de la electrica au montat la domiciliul meu un contor electric si au efectuat racordarea la reteaua electrica ... (vezi toată discuția)
Racordare teren la energie electrica. cum se poate racorda un ... vitalsmart vitalsmart Racordare teren la energie electrica. Cum se poate racorda un teren intravilan agricol (intre case) la energie electrica. Nu vreau sa construiesc si am ... (vezi toată discuția)
Bransament contoar electric. proprietar pacalit. ce este de facut? Silvia1945 Silvia1945 Bransament contoar electric. Proprietar pacalit. Ce este de facut? Bună dimineața! Prietena mea a avut o speță de ieșire din indiviziune cu fostul ... (vezi toată discuția)