avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pensionat pe caz de boala cu drept de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pensionat pe caz de boala cu drept de munca

buna ziua, am un caz cu un pensionat pe caz de boala care are si drept de munca 4 ore pe zi si care s-a angajat la o SC ... cu 4 ore. In D.112 la pozitia pensionar ,prevede doar doua posibilitati :este pensionar -fara a se cere alte lamuriri,ca ar fi la limita de varsta sau pe caz de boala- sau nu este pensionar.
La pozitia salariat ,automat se selecteaza cu norma partiala 4 ore..
Intrebare : este corect ca sa apara si salariat si pensionar ,, sau numai salariat ? am selectat si salariat si pensionar si mi-a validat declaratia, ,inseamna ca e bine ?
multumesc anticipat pentru raspuns//

Alte discuții în legătură

Declarația 112 Ioan butnariuc Ioan butnariuc Buna ziua! Am întâmpinat o problema la depunerea declarației 112 aferentă lunii septembrie 2022! După depunerea prin eguvernare, recipisa îmi arată ... (vezi toată discuția)
Aplicabilitate decizie de pensionare pe caz de boala cristina69 cristina69 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu privire la urmatoarea speta: Un angajat al unei societati comerciale a primit in luna august 2014 o decizie de ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 pt. cenzor din afara asociatiei migaste migaste Buna ziua, in cadrul asociatiei de proprietari unde sunt administrator avem un cenzor cu conventie civila pe 3 luni (nu e din cadrul asociatiei), pensionar, ... (vezi toată discuția)