avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbare felul muncii si a salariului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbare felul muncii si a salariului

Buna ziua!
Societatea la care lucrez se reorganizeaza. De curand si-a schimbat denumirea - s-a radiat de la Registrul Comertului punctul de lucru si s-a inregistrat o noua structura tip sucursala. In noua structura se regasesc o parte din vechile servicii/birouri plus unele noi. In CA s-a stabilit ca posturile de conducere de la nivelul sucursalei nou infiintate sa fie ocupate prin numiri de catre directorul general la propunerea directorului de sucursala. In conditiile in care o persoana care in momentul actual ocupa un post de conducere - postul regasindu-se si in noua structura si primeste act aditional la CIM prin care i se propune schimbarea functiei si a salariului, ce se intampla in cazul in care refuza semnarea acestui act? In prezent sindicatele nu au reprezentativitate, iar in CCM posturile se ocupa prin concurs.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:52, 15 August 2011
I se poate desfece disciplinar contractul de munca, dar poate face contestatie pentru restructurarea care nu are o cauza reala si serioasa, mai mult ar reprezenta o discriminare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Director general ilegal? constangeles constangeles Buna ziua, la institutia la care lucrez s-a organizat un concurs pentru ocuparea postului de director general la care s-a inscris si actualul director care a ... (vezi toată discuția)
Sa - delegare responsabilitati c.admin - directori / emitere decizii andx andx Intr-un SA, Consiliul de Administatie poate delega unui director de sucursala responsabilitatea emiterii unei Decizii de sanctionare disciplinara a unui ... (vezi toată discuția)
Conecediere ionigeo ionigeo Sunt lider de sindicat intr-o scoala. Postul de personal didactic auxiliar pe care l-am ocupat a fost restructurat. Directorul a avut grija sa restructureze ... (vezi toată discuția)