Asa cum am mai sesizat se valideaza foarte greu mesajele trimise in aceasta noua formula.
Cele mai multe dureaza minute pana pleaca catre forum.
Multumesc anticipat pentru sprijin !
Nu tot timpul se intampla ceea ce ati scris mai sus @r.gabi. Mai devreme era in forum prietenul nostru @pianistul. :"> Mie atunci mi s-au blocat mesajele pe care voiam sa le postez.
Nu am scris ca tot timpul , dar in majoritatea timpului , mi-au "plecat" foarte tarziu mesajele trimise , deci este o ingreunare a trimiterii mesajelor.
Inca o data , multumesc pentru sprijin
Da, si mie mi se pare mai greoaie modalitatea aceasta. Totusi, de obicei nu astept ci dau un refresh la pagina si mesajul este deja postat. O alta problema pe care am reperat-o este cu aplauzele, se primeste aplauze pentru fiecare mesaj publicat.
Nu inteleg ideea "se primeste aplauze pentru fiecare mesaj publicat". :) Daca m-ati ajuta sa inteleg, am putea vedea ce problema exista si cum poate fi ea remediata.
In "privinta plecarii mai grele a mesajelor", vorbim despre faptul ca mesajul apare greu in pagina unde a fost scris sau despre faptul ca asteptati o perioada mare de timp pana dispare fereastra de confirmare a publicarii mesajelor?
1. Se asteapta prea mult pana dispare fereastra de confirmare.
2. La mine in profil la sectiunea din stanga jos la istoric aplauze apar ?+1 Mesaj in forum? si am observat ca se acorda la fiecare mesaj scris.