avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Probleme ...
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Probleme ...

Asa cum am mai sesizat se valideaza foarte greu mesajele trimise in aceasta noua formula.
Cele mai multe dureaza minute pana pleaca catre forum.
Multumesc anticipat pentru sprijin !
Cel mai recent răspuns: pianistul , administrator 10:42, 12 Septembrie 2011
Nu tot timpul se intampla ceea ce ati scris mai sus @r.gabi. Mai devreme era in forum prietenul nostru @pianistul. :"> Mie atunci mi s-au blocat mesajele pe care voiam sa le postez.
Nu am scris ca tot timpul , dar in majoritatea timpului , mi-au "plecat" foarte tarziu mesajele trimise , deci este o ingreunare a trimiterii mesajelor.
Inca o data , multumesc pentru sprijin
Da, si mie mi se pare mai greoaie modalitatea aceasta. Totusi, de obicei nu astept ci dau un refresh la pagina si mesajul este deja postat. O alta problema pe care am reperat-o este cu aplauzele, se primeste aplauze pentru fiecare mesaj publicat.
Buna ziua,

Nu inteleg ideea "se primeste aplauze pentru fiecare mesaj publicat". :) Daca m-ati ajuta sa inteleg, am putea vedea ce problema exista si cum poate fi ea remediata.

In "privinta plecarii mai grele a mesajelor", vorbim despre faptul ca mesajul apare greu in pagina unde a fost scris sau despre faptul ca asteptati o perioada mare de timp pana dispare fereastra de confirmare a publicarii mesajelor?

Multumesc.
1. Se asteapta prea mult pana dispare fereastra de confirmare.
2. La mine in profil la sectiunea din stanga jos la istoric aplauze apar ?+1 Mesaj in forum? si am observat ca se acorda la fiecare mesaj scris.

Alte discuții în legătură

Mesaje de raspuns redactate, care nu apar pe forum , desi ele apar ca fiind validate Radu Gabrian Radu Gabrian Subiect: Comisie rogatorie Exista posibilitatea audierii unui militar care a fost martor la o infractiune in timpul liber,de catre organele de cercetare ... (vezi toată discuția)
Modificari forum 12 august 2011 pianistul pianistul Am modificat felul cum se raspunde in cadrul unei discutii, se citeaza sau editeaza un mesaj. Actiunile mentionate mai sus se pot face acum direct din pagina ... (vezi toată discuția)
Modificari in forum, 28 iulie 2011 Alin Popescu Alin Popescu Noutatile de astazi sunt urmatoarele: - am schimbat sistemul de navigare in forum. Acum apar meniuri care pot ajuta cititorul sa ajunga direct din orice ... (vezi toată discuția)