Toate raspunsurile la care m-am referit au fost accesate din forum de la topicul penal , ca si acesta si va anunt cu respect ca problema chiar persista :
Acesta este ultimul exemplu :
Subiect: Accident rutier
Pe data de 6 aug 2011 am fost implicat intr-un accident rutier cu un autoturism inmatriculat in Olanda. In urma accidentului, sotia mea a suferit ruptura de coloana, fiind operata la Bucuresti, unde i s-a introdus o proteza care trebuie scoasa peste 6 luni. Doctorul legist i-a dat 100 de zile de ingrijiri medicale daca nu intervin complicatii.
Fiica mea a suferit o ruptura de femur si o plaga scalpata de aprox. 20 cm, ea primind 80 de zile de ingrijire medicala. Iar eu am avut 3 coaste rupte si am primit 30 de zile de ingrijire medicala.
In urmatoara perioada urmeaza sa am o intalnire cu un avocat angajat de societatea de asigurari a cetateanului olandez pentru o intelegere amiabila.
M-ar interesa daca ma puteti ajuta cu informatii referitoare la procedura acestor intelegeri.
Va multumesc!
Aplauda
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for...
Este vorba despre mesajele postate pentru prima data , la prim raspuns in toate cazurile si in acesta.
Oricum , va multumesc pentru solicitudine.
r.gabi