avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Probleme ...
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Probleme ...

Asa cum am mai sesizat se valideaza foarte greu mesajele trimise in aceasta noua formula.
Cele mai multe dureaza minute pana pleaca catre forum.
Multumesc anticipat pentru sprijin !
Cel mai recent răspuns: pianistul , administrator 10:42, 12 Septembrie 2011
Buna ziua,

Incercati sa accesati discutia din forum, nu din alerta pe care o primiti pe email si ar trebui sa fie totul in ordine. Luni o sa ne ocupam si de eroarea respectiva. Scuze pentru inconveniente.

Alin
Toate raspunsurile la care m-am referit au fost accesate din forum de la topicul penal , ca si acesta si va anunt cu respect ca problema chiar persista :
Acesta este ultimul exemplu :

Subiect: Accident rutier
Pe data de 6 aug 2011 am fost implicat intr-un accident rutier cu un autoturism inmatriculat in Olanda. In urma accidentului, sotia mea a suferit ruptura de coloana, fiind operata la Bucuresti, unde i s-a introdus o proteza care trebuie scoasa peste 6 luni. Doctorul legist i-a dat 100 de zile de ingrijiri medicale daca nu intervin complicatii.
Fiica mea a suferit o ruptura de femur si o plaga scalpata de aprox. 20 cm, ea primind 80 de zile de ingrijire medicala. Iar eu am avut 3 coaste rupte si am primit 30 de zile de ingrijire medicala.
In urmatoara perioada urmeaza sa am o intalnire cu un avocat angajat de societatea de asigurari a cetateanului olandez pentru o intelegere amiabila.
M-ar interesa daca ma puteti ajuta cu informatii referitoare la procedura acestor intelegeri.

Va multumesc!
Aplauda

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

Este vorba despre mesajele postate pentru prima data , la prim raspuns in toate cazurile si in acesta.

Oricum , va multumesc pentru solicitudine.
r.gabi
Din nefericire , acelasi lucru se intampla si in aceasta noapte cu mesajele noi !
confrim, a fost o problema cand accesati discutia prin "Fii primul care raspunde!". Acum s-a remediat.

Multumim de feedback

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mesaje de raspuns redactate, care nu apar pe forum , desi ele apar ca fiind validate Radu Gabrian Radu Gabrian Subiect: Comisie rogatorie Exista posibilitatea audierii unui militar care a fost martor la o infractiune in timpul liber,de catre organele de cercetare ... (vezi toată discuția)
Modificari forum 12 august 2011 pianistul pianistul Am modificat felul cum se raspunde in cadrul unei discutii, se citeaza sau editeaza un mesaj. Actiunile mentionate mai sus se pot face acum direct din pagina ... (vezi toată discuția)
Modificari in forum, 28 iulie 2011 Alin Popescu Alin Popescu Noutatile de astazi sunt urmatoarele: - am schimbat sistemul de navigare in forum. Acum apar meniuri care pot ajuta cititorul sa ajunga direct din orice ... (vezi toată discuția)