avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permisul auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permisul auto

buna ziua.Am avut permisul anulat in 2008.In 2010 am redobandit categoria 'B' iar in 2011 categoriile C,E. Problema e ca pe permis acum am cat B cu data din 2004 de cand am dobandit prima oara permis,iar cat C si E sunt cu data de 2011 cand le-am redobandit.De ce nu au fost mentionate si categoriile de profesionist cu anul 2005 de cand le-am dobandit? Singura problema este ca atestatele profesionale ma costa dublu si nu sunt sunt prea ieftine.Va multumesc pentru timpul acordat si astept o lamurire.
Cel mai recent răspuns: alexandruteutisan , utilizator 11:18, 15 August 2011
cred ca tiai dat si raspunsu singur (cind tiai redobindit categoria c+ e) ce faceai cu atestatu profesional daca nu aveai permis era anulat, atestatu are o valabilitate dupa care dai din nou cu analize medicale si psihologice fisa medicala complecta, si vezi ca sar putea ca moi soferi profesionisti sa schimbam permisu categori profesionale la 5 ani (vezi tot aici pe sait ) cauta tot aici pe avocatnet si-l vei gasi.#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat profesional transport marfa corina78 corina78 Buna seara, Va rog sa ma ajutati in lamurirea unei situatii pe care eu nu reusesc sa o inteleg: O persoana a avut permisul de conducere anulat. In 2012 a ... (vezi toată discuția)
Anulare redobândire permis buna ziua, as dorii sa anulez permisul ... jianu81 jianu81 Anulare Redobândire permis Buna ziua, As dorii sa anulez permisul deoarece o mașină nu mai este viabilă in situația mea actuala. Si aș dorii sa dau ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis anulat + noua cadegorie alexkox35 alexkox35 Am si eu o nelamurire,problema sta in felul urmator : Am fost prins cu circa 3 ani in urma conducand un autovehicul pe drumurile publice cu o alcoolemie peste ... (vezi toată discuția)