avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... probleme servici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

probleme servici

Buna ziua . Cu ce poate fi tras la raspundere angajatorul daca nu a respectat incadrarea in contractul de munca fata de calificarea si functia pe care o ocup? Va multumesc si va rog daca se poate sa-mi dati un raspuns.
Cel mai recent răspuns: alexandruteutisan , utilizator 11:26, 15 August 2011
Depinde cu ce nu a respectat : programu de munca, conditi de lucru, discriminare,si etc... toate se rezolva la ITM :rtfm::rtfm:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o mare problema Mirel123 Mirel123 Am o Mare problema si am rugamintea ca cineva sa ma lumineze in acest forum .. Avem un contabil la firma . si acesta a fost instruit sa a-mi faca un contract ... (vezi toată discuția)
Angajare contract de munca individual popescu marcela popescu marcela Buna ziua Am o intrebare ce necesita si o dezbatere pe fond. La angajare este necesar ca pe postul respectiv sa fie angajata o persoana cu calificare ... (vezi toată discuția)
Ccm 2007-2010 morphen morphen CCM 2007-2010 TITLUL II - Contractul individual de muncă CAPITOLUL 1 - Încheierea contractului individual de muncă Art. 11. [clauze prohibite] Clauzele ... (vezi toată discuția)