avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Modificarea Codului rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Modificarea Codului rutier

in urma cu cateva luni cred sau mai putin se discuta despre unele amenzi care u vor mai putea fi aplicate la prima abatere cum ar fi : portul centurii .vorbitul la mobil .,depasirea viteze[parca]..uitarea actelor acasa . se spunea ca atrecut deja de una din cele doua camere parca a deputatilor nu mai retin exact . in ce stadiu se afla acum aceasta lege ?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 18:25, 15 August 2011
In acelasi stadiu in care il stiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestarea si anularea pv de amenda ambulanta cu sistem luminos si sonor defecte andraf andraf Conducand o ambulanta ce avea sistemul luminos si sonor defect, am fost oprit de agentul de politie pentru depasirea vitezei pe drumul respectiv. I-am explicat ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv Andy2001 Andy2001 Buna dimineata, doresc sa ajut pe cineva cu o informatie si apelez la ajutorul celor de aici. Persoana respectiva a fost oprita in trafic pe motiv ar fi ... (vezi toată discuția)
Reglementari noi in materia circulatiei pe drumurile publice, din 2012 Roland Mindrila Roland Mindrila Conduceti responsabil ! De la 1 ianuarie 2012, Codul Rutier debuteaza in noul an cu ceva schimbari. Potrivit unor surse din cadrul Politiei,va scadea ... (vezi toată discuția)