Buna ziua.Sotul meu a decedat in anul 2000, iar acum frati sotului vor sa faca succesiunea la pamantul mostenit de la parinti, mentionez ca nu avem copii. sotului ii revide din pamant 1 pogon si 22 ari. Intrebarea mea este cat imi revine mie din pamant dupa succesiune? imi revine mie toata partea sotului sau se inparte cu ceilalti frati ? si daca acestia pot sa vanda fara sa faca succesiunea pe partea sotului?
Daca parintii sotului nu mai erau in viata in momentul decesului sotuui si nici nu a avut descendenti atunci dvs. va revine 1/2 din partea sotului iar fratilor restul de 1/2.
Parintii sotului au decedat de 20 ani, deci parinti nu erau in viata cand a decedat sotul meu. Pot sa vand fara sa fac seccesiunea pe partea de pamant a sotului?
Va multumesc
Parintii sotului au decedat din anul 1990 deci parinti nu erau in viata cand a decedat sotul meu. Pot sa vand fara sa fac seccesiunea pe partea de pamant a sotului?
Va multumesc
Succesiune
manea florentina
Buna ziua.Sotul meu a decedat in anul 2000, iar acum frati sotului vor sa faca succesiunea la pamantul mostenit de la parinti, mentionez ca nu avem copii. ... (vezi toată discuția)
Mostenire
verginica73
in curtea parinteasca a ramas ocumnata deoarece fratele meu a murit si parintii sant morti demult, , cumnata nu are copii si nici acte asa ca avem toti fratii ... (vezi toată discuția)