avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Buna ziua.Sotul meu a decedat in anul 2000, iar acum frati sotului vor sa faca succesiunea la pamantul mostenit de la parinti, mentionez ca nu avem copii. sotului ii revide din pamant 1 pogon si 22 ari. Intrebarea mea este cat imi revine mie din pamant dupa succesiune? imi revine mie toata partea ? si daca acestia pot sa vanda fara sa faca succesiunea pe partea sotului?
Cel mai recent răspuns: manea florentina , utilizator 11:12, 15 August 2011
manea florentina a scris:

Buna ziua.Sotul meu a decedat in anul 2000, iar acum frati sotului vor sa faca succesiunea la pamantul mostenit de la parinti, mentionez ca nu avem copii. sotului ii revide din pamant 1 pogon si 22 ari. Intrebarea mea este cat imi revine mie din pamant dupa succesiune? imi revine mie toata partea sotului sau se inparte cu ceilalti frati ? si daca acestia pot sa vanda fara sa faca succesiunea pe partea sotului?

VA MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune manea florentina manea florentina Buna ziua.Sotul meu a decedat in anul 2000, iar acum frati sotului vor sa faca succesiunea la pamantul mostenit de la parinti, mentionez ca nu avem copii. ... (vezi toată discuția)
Succesiune mama vitrega rotarualin rotarualin BUNA ZIUA VA ROG SA MA AJUTATI IN LEGATURA CU O PROBLEMA LEGATA DE SUCCESIUNE (dupa tata ) CU MAMA MEA VITEGA Tatal meu a murit, in urma lui a ramas: ... (vezi toată discuția)
Succesiune pãmânt ela70 ela70 Socrul meu a murit, iar soacra mea trebuie sa faca succesiunea pentru pamant. Socrul meu avea un frate care a decedat si mai are o sora. Va rog frumos sa-mi ... (vezi toată discuția)