avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune pãmânt
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune pãmânt

Socrul meu a murit, iar soacra mea trebuie sa faca succesiunea pentru pamant. Socrul meu avea un frate care a decedat si mai are o sora. Va rog frumos sa-mi spuneţi cum se va imparti pamantul şi ce este de făcut în acest moment. Menţionez că titlul de proprietate este pe o suprafaţă de 6 ha şi 15 arii şi este pe numele fratelui socrului meu. Vă mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: rendec , utilizator 11:05, 14 Martie 2014
daca fratele socrului avea mostenitori, dvs. nu aveti nici un drept. Daca fratele nu avea mostenitori( copii, sotie), la mostenirea lui vine sora si sotul dvs. cu fratii sau surorile lui.
soacra dvs. nu are nici un drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire .unul dintre mostenitori refuza sa se prezinte la succesiune recoba recoba buna ziua ! care este procedura in care sunt 3 mostenitori pe un titlu de proprietate ,iar la succesiune unul dintre ei nu vrea sa prezinte? (vezi toată discuția)
Acte teren agricol: succesiune sau uzucapiune? danimik danimik In 1991 tatal meu, fratele lui si verisoara lor au facut cerere (individual) la primaria din localitate pentru retrocedarea a 12 ha de teren agricol care au ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune 2 titluri loredy1983 loredy1983 Noi sunt 4 frati ; 3 surori si un frate . Cele 2 surori au murit in anul 2000 iar fratele meu in 2006 . Odata cu moartea fratelui meu am vrut de dezbat ... (vezi toată discuția)