avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Legislatia cu privire la Revanzarea Brandurilor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Legislatia cu privire la Revanzarea Brandurilor

Buna Ziua,

Numele meu este Dan Geogrescu si dupa cum sugereaza si titlul am apelat la acest forum pentru a obtine mai multe informatii cu privire la revanzarea brandurilor.

Doresc sa pun pe picioare o afacere care sa implice comert cu haine, parfumuri bijuterii, cumparate din anglia si vandute catre o firma in Romania care mai departe sa le pune spre vanzare prin intermediul unui site de internet.

As dori sa stiu cateva detalii despre legislatia din Romania, daca permite acest comert daca este nevoie de o aprobare anume. Etc.

Nu stiu daca am formulat intrebarea perfect, dar sunt o persoana care nu are nici o cunostinta in acest domeniu legislativ.

Asa ca orice informatie mi-ar fi de mare ajutor.

Va multumesc anticipat si va urez o zi buna
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 22:25, 21 August 2011
Nu doriti sa puneti in vanzare branduri, ci produse de firma. Aveti dreptul de a face acest lucru, daca le-ati cumparat din Anglia din comert, cf art. 37 din Legea 84/1998, dar aveti grija sa nu vindeti falsuri / produse contrafacute, caci este riscant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online vanzarea hainelor de firma, branduri cunoscute Dragan94 Dragan94 Buna ziua am tot cautat pe net si pe acest forum si nu am gasit nimic concrect nici da nici nu. Deci doresc sa imi deschid un magazin online de haine in care ... (vezi toată discuția)
Magazin outlet, drept de comercializare ramosim ramosim Intentionez sa deschid un mazazin outlet. Doresc sa stiu daca exista reglementari privind vanzarile de haine de marca si daca trebuie sa obtin de la titularul ... (vezi toată discuția)
Magazin online haine firma din ue mirceabescu mirceabescu Am o mare nelamurire careia incerc sa ii gasesc solutie de cateva saptamani. Vreau sa imi deschid un magazin online de haine de firma ( Calvin Klein, Gucci, ... (vezi toată discuția)