avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... reziliere contract credit de catre beneficiar?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

reziliere contract credit de catre beneficiar?

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati cu o.... idee in speta de mai jos, caci nu prea stiu de unde sa incep s-o rezolv.

Dna X semneaza un contract de credit (refinantare) cu o banca...oarecare... Neoficial, banii urmau sa fie restituiti de catre mama ei, care lucra la banca respectiva, dar nu avea voie sa contracteze..Din nefericire, mama decedeaza..
Dar nu asta e problema. Dna X nu a semnat decat contractul de credit, nu a semnat si atunci cand a ridicat banii, caci s-a ocupat mama, cu ajutorul unei prietene..
Deci, cum ar veni, Dna X a semnat contractul, nu a ridicat banii ( fapt ce urmeaza a fi dovedit printr-o expertiza grafologica, la inscrierea in fals), dar trebuie sa plateasca ratele lunare, ceea ce nu-i prea convine, daca ma intelegeti (au fost achitate doar ratele pe 1 an).
Mentionez ca atat dna X, cat si si rudele ei au renuntat la succesiune, daca ar avea vreo relevanta ....
Cel mai recent răspuns: maxu08 , utilizator 19:09, 21 August 2008
greu sa scape - banii sigur au fost predati pe semnatura mamei sale - se poate dovedi prin expertiza.
Ratele au fost platite un an de zile - imposibil sa dovedesti ca acestea s-au platit din eroare, X stiind ca nu a ridicat banii din credit.
in plus, exista o complicitate la inselaciune - a semnat contractul de credit stiind ca nu este ea beneficiara creditului si a a vut drept scop eludarea normelor bancare aplicabile.
S-ar putea sa aibe probleme mai mari decit niste rate la credit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E posibila rezilierea contractului de credit de catre beneficiar? tibibeiu tibibeiu Subiect: reziliere contract credit de catre beneficiar? Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o.... idee in speta de mai jos, caci nu prea stiu de unde sa ... (vezi toată discuția)
Dosar de refinantare, dar nu am ridicat suma alexandru andra alexandru andra Am un coleg care se confrunta cu aceasta problema: Am depus documente pentru a sti daca ma incadrez pentru o refinantare la o banca unde as mai avea de ... (vezi toată discuția)
Neplata unei refinantari Business_man Business_man Buna, va rog sa ma lamuriti intr-o problema mai \\"ciudata\\": Mihai a facut un credit de nevoi personale la banca X de 15000 ron, dupa un timp face o ... (vezi toată discuția)