Buna ziua, redeschid subiectul taxei Radio - TV perceputa pentru persoanele juridice in mod abuziv. Am primit o adresa la sediul firmei de la Departamentul Juridic al SC Radiodifuziunea Romana prin care mi se aduce la cunostinta ca am o datorie de ~144 de RON reprezentind contravaloarea taxei Radio prin intermediul Electrica Muntenia pentru perioada 29.01.2009 - 29.12.2009. Prin acea adresa sunt invitat fie sa platesc (si mi se indica contul BCR in care sa efectuez plata) fie sa ma deplasez la sediul lor in Bucuresti (mentionez ca sunt din provincie) sa gasim o solutie amiabila de rezolvare si sunt si avertizat ca sunt pasibil de amenda intre 200 si 500 RON pentru neplata taxei lunare cf art 8.(2) din HG 977 / 22.08.2003.
Stiu ca aceasta taxa a fost anulata, fiind abuziva.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc
Victor
eu i-am instiintat ca nu mai platim(avand in vedere respingerea recursului lor de ICCJ) si am primit adresa (pe care nici nu m-am obosit sa o inteleg) prin care ne spune ca santem obligati in continuare la plata aceste taxe.oare ce vor sa spuna? se agata ca innecatii de un pai?poate aflam ceva pareri cu privire la acest subiect si de aceea mi-am permis sa va raspund cu o intrebare.