avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ajutor inmormanare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ajutor inmormanare

sotul meu a decedat de doua luni.pot sa primesc ajutor de inmormantare .sau dupa cat timp se poate depune cerere pentru ajutor de deces...
Cel mai recent răspuns: loredana69 , utilizator 13:34, 27 August 2011
A fost salariat sau pensionar?
Ajutorul se achita in 24 de ore de la depunerea cererii, de catre angajator daca a fost salariat sau de catre casa de pensii unde se afla in evidenta.
Ultima modificare: Marți, 16 August 2011
ContSters42179, utilizator
salariat
Ajutorul se achita in 24 de ore de la depunerea cererii, de catre angajator (art.129 lit. a, legea 263/2010). Mergeti cu cererea si certificatul de deces in original la angajator.

Depuneti cerere de ajutor de inmormantare fie la firma unde a lucrat fie la casa de pensii unde era inscris.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Ajutor deces dia911 dia911 Poate primi ajutor de deces sora decedatului care este pensionara iar decedatul era salariat? Cine plateste ajutorul casa de pensii sau angajatorul? (vezi toată discuția)
Ajutor de deces pentru decedat cu domiciliul intr-un oras si pensionat in alt oras Gabriela Mitroi Gabriela Mitroi Fratele meu a murit. Are domiciliul stabil in Galati. L-am inmormantat acum 3 zile. Era pensionat pe caz de boala in Bucuresti unde avea si viza de flotant. A ... (vezi toată discuția)
Ajutor inmormantare elam elam buna dimineata! Tatal unui salariat a decedat, (tatal fiind pensionar), eu, ca unitate cu ce pot sa-l ajut? (vezi toată discuția)