avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... AUTOR!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

AUTOR!

Am o mare rugaminte.Locuiesc intr-un apart. propietate personala de trei ani.De trei ani sunt deranjat atat ziua dar mai ales noaptea de vecinul de deasupra mea.Acesta inchiriaza apart. anumitor persoane care au aceiasi meteahna de trei ani.Apart este neintretinut cu totu invecit,incepand de la robinetele de apa,instalatia electrica,dar mai ales parchetul care scartaie ca in filmele de groaza.Ziua mai este cum este,dar noaptea este insuportabil.Acest chirias umbla prin casa facand parchetul sa trosneasca insuportabil.M-am rugat de el si de propietar sa respecte programul de somn,noaptea de la ora 22 la ora 7.Au ras de mine,spunandu-mi ca nu am se sa le fac.Acest chirias nu are forme legale pentru acest apart.Dar nici propietarul nu are niciun contract de inchiriere a apart.Sunt disperat,fiind cardiac nu mai pot suporta.M-am culcat in sufragerie,dar face la fel.Ce pot sa-i fac legal acwstui nesimtit,care m-a exasperat.Imi vine sa-i dau in cap pentru felul cum se comporta si cum rade de mine.Vreau sa merg la politie cu o sesizare scrisa.Invatati-ma sa fac una la care sa nu poata replica.Multumesc

Alte discuții în legătură

Linistea in bloc adrianp55 adrianp55 Am o mare rugaminte.Locuiesc intr-un apart. propietate personala de trei ani.De trei ani sunt deranjat atat ziua dar mai ales noaptea de vecinul de deasupra ... (vezi toată discuția)
Vecini galagiosi sonia28 sonia28 Buna ziua, Am o problema in legatura cu vecinii care stau deasupra apartamentului nostru.Sunt chiriasi(din cate stiu fara contract legal) si de aproape 2 ani ... (vezi toată discuția)
Vecinul de deasupra ma trezeste la ore inumane Roken Roken Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: In apartamentul de deasupra mea s-a mutat un chirias cu un program atipic, care se trezeste in fiecare ... (vezi toată discuția)