avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Linistea in bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Linistea in bloc

Am o mare rugaminte.Locuiesc intr-un apart. propietate personala de trei ani.De trei ani sunt deranjat atat ziua dar mai ales noaptea de vecinul de deasupra mea.Acesta inchiriaza apart. anumitor persoane care au aceiasi meteahna de trei ani.Apart este neintretinut cu totu invecit,incepand de la robinetele de apa,instalatia electrica,dar mai ales parchetul care scartaie ca in filmele de groaza.Ziua mai este cum este,dar noaptea este insuportabil.Acest chirias umbla prin casa facand parchetul sa trosneasca insuportabil.M-am rugat de el si de propietar sa respecte programul de somn,noaptea de la ora 22 la ora 7.Au ras de mine,spunandu-mi ca nu am se sa le fac.Acest chirias nu are forme legale pentru acest apart.Dar nici propietarul nu are niciun contract de inchiriere a apart.Sunt disperat,fiind cardiac nu mai pot suporta.M-am culcat in sufragerie,dar face la fel.Ce pot sa-i fac legal acestui nesimtit,care m-a exasperat.Imi vine sa-i dau in cap pentru felul cum se comporta si cum rade de mine.Vreau sa merg la politie cu o sesizare scrisa.Invatati-ma sa fac una la care sa nu poata replica.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: iancuveronica , utilizator 13:12, 19 August 2011
Plangere penala pentru evaziune fiscala.
O sa se invete el minte, sa mai scartaie parchetul :training:
La blocul nostru administratorul a afisat un anunt cu orele obligatorii de liniste, respectiv 22 - 6, 14 - 16. Apoi a facut urmatoarea mentiune: ''tulburarea linistii locatarilor prin producerea de zgomote, folosirea oricarui aparat ori instrument muzical la intensitate mare in imobile cu destinatia de locuinte sau in vecinatate, constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda'' (extras din Legea Ordinii Publice 61/1991).Exista reguli de buna convietuire dar nu si le insuseste toata lumea.Incercati si dvs afisarea unei astfel de atentionari si poate va va fi de folos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autor! adrianp55 adrianp55 Am o mare rugaminte.Locuiesc intr-un apart. propietate personala de trei ani.De trei ani sunt deranjat atat ziua dar mai ales noaptea de vecinul de deasupra ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii in bloc aurelia2 aurelia2 Buna ziua! Desi este un subiect atins si de catre altii, doresc sa intreb: daca o asociatie de bloc cu personalitate juridica (o aseman cu o ... (vezi toată discuția)
Probleme mari cu o vecina florinmantescu florinmantescu Buna ziua, De cand am cumparat apartamentul (in 2004), am avut mai multi chiriasi, toti cu acte legale, inregistrati la Fisc. Toti chiriasii au plecat din ... (vezi toată discuția)