avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

perioada de proba

Un salariat a fost incadrat cu perioada de proba. Dupa expirarea acesteia a fost definitivat pe post. Ulterior i-a fost schimbat locul de munca si functia si i s-a dat o noua perioada de proba , dar angajatorul nu este multumit de activitatea acestuia. Avand in vedere ca salariatul se afla in timpul celei de-a doua perioade de proba, angajatorul ii poate inceta raportul de munca numai printr-o simpla notificare scrisa. Multumesc de ajutor!
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 08:53, 17 August 2011
Conf.codului muncii art.31 ali.(3)
se poate face doar o notificare scrisa,fara preaviz pentru incetarea raporturilor de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Definitivare pe funtie didi_06 didi_06 Daca o persoana a fost supusa unei perioade de proba de 120 de zile , definitivarea pe post trebuie sa se faca obligatoriu cu data imediata celei de-a 120 ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz helias helias Buna seara. Va rog sa imi spune-ti daca un proaspat angajat poate sa demisioneze fara preavizul specificat in CIM? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Concediere valcris valcris Buna ziua. Am angajat o persoana cu contract de munca pe perioada nedeterminata, incepand cu data de 10.11.2011. In contract este specificat faptul ca perioada ... (vezi toată discuția)