avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Definitivare pe funtie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Definitivare pe funtie

Daca o persoana a fost supusa unei perioade de proba de 120 de zile , definitivarea pe post trebuie sa se faca obligatoriu cu data imediata celei de-a 120 zile? Mersi de ajutor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:24, 26 Octombrie 2011
didi_06 a scris:

Daca o persoana a fost supusa unei perioade de proba de 120 de zile , definitivarea pe post trebuie sa se faca obligatoriu cu data imediata celei de-a 120 zile? Mersi de ajutor.

Nu exista nicio definitivare pe post in acest caz ... perioada de proba este inclusa in durata c.i.m. ... partilor au posibilitate ca , la sfarsitul perioadei de proba sau pe durata acesteia sa solicite incetarea contractului individual de munca fara preaviz, printr-o notificare scrisa - art.31 alin.3 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre perioada de proba bbt bbt Va rog sa imi spuneti daca un contract de munca incheiat pe perioada nedeterminata trebuie sa aiba vreo clauza referitor la cele 90 zile de proba. In cazul ... (vezi toată discuția)
Demisie edward71 edward71 Este adevarat ca se poate demisiona si fara sa semnezi demisia( am vorbit telefonic cu secretara si mi-a zis ca nu este obligatorie prezenta mea si ca se poate ... (vezi toată discuția)
Incetare contract individual de munca Marinescu_And Marinescu_And Buna seara! As dori sa va intreb si eu 2 chestii, daca ma puteti ajuta: 1) cat este perioada de proba la angajati (functii de executie) si daca este ... (vezi toată discuția)