avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... ref.consultatii juridice la domiciliu
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

ref.consultatii juridice la domiciliu

Sunt licentiata in drept (bobocel) dar mi-as dori sa acord consultatii juridice la domiciliu.De exp. sa intocmesc cereri de chemare in judecata, intampinari, etc.
Cum ar trebui sa procedez pentru ca totul sa fie legal?
Va multumesc!
Cerutul banilor de catre un avocat pt a lua un stagiar este o practica invechita si din fericire pe cale de disparitie. Daca acum ceva ani cam asa se intra in avocatura, in prezent lucrurile s-au schimbat, iar stagiarii sunt platiti. Personal nu am auzit niciun avocat care sa ceara bani pt asa ceva si nici nu mi s-au cerut vreodata bani. Puteti intra chair si pe site-urile de genul ejobs si veti vedea ca se cauta avocati stagiari pt angajare.
Daca tot ce este bun s-ar obtine usor, atunci n-ar mai fi bun.
Nu o fi usor sa ajungi avocat dar asta e motivul pentru care avocati traiesc bine. Deschideti o firma si faceti recuperari creante, consultanta de afaceri adica ORC- tot pe firma, inscrieti-va la colegiul consilierilor juridici si puteti reprezenta orice persoana juridica, dupa stagiu, cu contract de munca pe doua ore. Intre timp o sa capatati si cunostintele si experienta si poate si bani necesari ca sa puteti deveni avocat. Mult succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot deveni consilier juridic? Stanciulescu_Roxana Stanciulescu_Roxana Sunt studenta a Facultatii de Drept din Sibiu si mai am putin si termin facultatea.In prima faza m-am gandit sa ma indrept spre functia de consilier juridic, ... (vezi toată discuția)
Intrare in barou Romică Stoica Romică Stoica Are , vreun avocat curajul sa spuna cata spaga a dat sa intre in Barou, chiar si sub anoniamat?:D (vezi toată discuția)
Salariu avocat sau consiler juridic valica_21 valica_21 urmeaza sa dau licenta peste 2 saptamani si nu stiu ce o sa fac mai departe.as dori sa ma sfatuiasca cineva daca e mai bine avocat stagiar sau sa merg spre o ... (vezi toată discuția)