avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... notificare pentru prelucrarea datelor cu caracter ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

notificare pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Cum se trimite aceasta notificare la Autoritatea Nationala de Supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal?
Personal la sediu? sau prin posta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:50, 17 August 2011
On line
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hg.500/2011 kerekesmargo kerekesmargo art.2 alin(5) - Completarea si transmiterea registrului se fac de catre una sau mai multe persoane nominalizate prin decizia scrisa de catre angajator. Eu ... (vezi toată discuția)
Incalcare legii protectiei datelor cu caracter personal Catalina_P Catalina_P Buna ziua. In urma cu ceva timp am facut un imprumut on-line. Eu imi facusem cont pe site-ul acestui IFN in urma cu cativa ani, cand inca locuiam in alta ... (vezi toată discuția)
Protectia datelor comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Avem un site online, de unde preluam comenzi pentru vanzare, pentru care inteleg ca trebuie sa avem o persoana desemnata, responsabila cu protectia ... (vezi toată discuția)