avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... declaratii fiscale (112 ,100 300)
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

declaratii fiscale (112 ,100 300)

Buna ziua . Vreau sa stiu daca se mai pot depune declaratiile fiscale la administratie si luna aceasta. Va multumesc .o zi buna.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 19:17, 24 August 2011
112 nu mai poate fi depus decat on-line, nu cred ca vor mai prelungi termenul.
Se pare ca s-a prelungit. Nu cred ca e rau ca s-a intamplat asa.
Se depun la ghiseu cu copie dupa D 150.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce declaratii se depun online? gabi.b gabi.b Incepand cu luna august care sunt declaratiile care se depun exclusiv online? Declaratia 112 sau si declaratia 100, 300 trebuie depuse numai cu semnatura ... (vezi toată discuția)
Amenda administratia financiara ? severinvlad severinvlad Administratorul asociatiei mele nu s-a lamurit la timp cum este cu depunerea on-line a declaratiei 112 si a facut-o abia acum. Pentru luna octombrie s-a depus ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale pentru iunie 2011 gabitza1980 gabitza1980 Buna seara.Spuneti-mi va rog,pentru luna iunie ce declaratii se mai pot depune la ghiseu si care on-line?Dar bilantul ?Si bilantul se depune on line? (vezi toată discuția)