Instanta inchide procedura falimentului respingand cererea finantelor privind angajarea raspunderii conform art 138 legea 85/2006 . Recursul creditoarei e respins si el si e dispusa inchiderea procedurii si radierea debitorului
Dupa un timp finantele cer conform art 27(2) din cod procedura fiscala raspunderea solidara a administratorului cu debitorul insolvabil ( dar radiat in urma incheierii procedurii pe legea 85/2006) . E posibil asa ceva ? Se poate cere raspunderea solidara cu o entitate care nu mai exista ?
conf art 176 alin 6 cod proc fisc datoriile unei firme radiate se sterg din fisa de platitor, astfel finantele nu pot sa ceara o datorie care nu mai exista. Cererea va fi respinsa de catre instanta
Radiere firma
eu1961
am avut o firma care a fost lichidata si radiata din evidentele fiscului conf art176 alin 6 c.p.fisc. Cum pot obtine un certificat fiscal care sa dovedeasca ... (vezi toată discuția)
Datorii fisc
eu1961
Firma A are datorii la fisc de X lei. Fiscul atrage raspunderea solidara a societatii B. Dupa atragerea raspunderii solidare pentru firma B firma A intra in ... (vezi toată discuția)