avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incredibil...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incredibil...

Exista cumva o legislatie care sa prevada distanta minima de amplasare a cotetelor sau tarcurilor de gaini,fata de locuinta vecinului ? Dar a toaletelor ?
In speta,X, a amplasat un tarc in care creste gaini,exact la 3 metri de intrarea in casa a vecinului acestuia - care are si 2 copii minori,ce se joaca in preajma respectivului tarc. Mirosul de la gaini a devenit insuportabil pentru familia vecina,iar copii au alergie la mirosul acela.
Acelasi X,a amplasat toaleta la 1,5 metri de usa bucatariei aceluiasi vecin.
Cum poate fi obligat X,sa-si mute aceste amplasari,in alta parte a curtii,avand in vedere ca poseda o curte destul de mare ?
Motivatia in drept,care ar fi ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gigelas , utilizator 16:14, 17 August 2011
Cu siguranta ca in speta se poate contura elementele constitutive ale abuzului de drept. Noul cod civil prevede la art. 15 astfel de fapte ilicite - abuzul de drept
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cresterea porcului la 3m de ferestrele casei mele SophiaMS SophiaMS Buna ziua, Locuiesc de 2 luni intr-o localitate rurala lipita de orasul Constanta. Vecinul meu are cocina porcului la 2,5 - 3m distanta de la ferestrele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ce pot face in urmatoarea situatie? locuiesc la oras,la ... sykes sykes Buna ziua! Ce pot face in urmatoarea situatie? Locuiesc la oras,la casa, distanta dintre case fiind de cel mult 15 metri . De cateva luni vecinul a inceput ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva vecinilor ioana_7_fr ioana_7_fr Buna ziua! Am si eu o pb;vecinii mei tin porci,gaini si cai in curte si au WC in curte ca si cum am trai in capatul planetei.Mentionez ca locuim in Tg-Mures ... (vezi toată discuția)