avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Am ajuns la capatul rabdarii. Am incercat sa transfer datele din revisalul vechi in cel nou si mi-a dat eroare. Imi solicita patch-ul 206.007. Am incercat sa il instalez si acets imi spune ca trebuie instalate patch-urile 206.004; 005 si 006. Dar varianta in care am lucrat este 2.3.0. Deci am facut de fiecare data upgrade asa cum mi-s cerut programul.Singura modificare este aceasta actualizare de la 01.08.2011. Daca introduc toate datele in noul revisal, la prima transmitere a datelor se vor dubla contractele de munca active la acest moment? Daca solicit baza de date, nu cumva este asa cum am transmis-o de la societate ultima data pe 20.07.2011, deci faca aceasta actualizare? Nu stiu ce sa fac!!!#-o:((

Alte discuții în legătură

Revisal- dublari contracte bvr bvr Buna ziua! Am urmatoarea problema legata de Revisal: am descoperit ca pe portalul inspeciei muncii la angajatorul meu in baza de date apar cateva contracte ... (vezi toată discuția)
Probleme revisal dumi32 dumi32 Buna ziua am urmatoarea problema in ce priveste preluarea datelor din Revisalul vechi, anume imi apare urmatorul text : Baza de date incarcata nu ... (vezi toată discuția)
Revisal 5.0.6. nico82 nico82 Buna seara! Va rog sa-mi spuneti daca in noul Revisal pot introduce eu datele fara sa dau preluare avand in vedere ca am doar o firma cu doi salariati si am ... (vezi toată discuția)