Am ajuns la capatul rabdarii. Am incercat sa transfer datele din revisalul vechi in cel nou si mi-a dat eroare. Imi solicita patch-ul 206.007. Am incercat sa il instalez si acets imi spune ca trebuie instalate patch-urile 206.004; 005 si 006. Dar varianta in care am lucrat este 2.3.0. Deci am facut de fiecare data upgrade asa cum mi-s cerut programul.Singura modificare este aceasta actualizare de la 01.08.2011. Daca introduc toate datele in noul revisal, la prima transmitere a datelor se vor dubla contractele de munca active la acest moment? Daca solicit baza de date, nu cumva este asa cum am transmis-o de la societate ultima data pe 20.07.2011, deci faca aceasta actualizare? Nu stiu ce sa fac!!!#-o:((
Probleme revisal
dumi32
Buna ziua am urmatoarea problema in ce priveste preluarea datelor din Revisalul vechi, anume imi apare urmatorul text :
Baza de date incarcata nu ... (vezi toată discuția)
Revisal 5.0.6.
nico82
Buna seara!
Va rog sa-mi spuneti daca in noul Revisal pot introduce eu datele fara sa dau preluare avand in vedere ca am doar o firma cu doi salariati si am ... (vezi toată discuția)