avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal 5.0.6.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal 5.0.6.

Buna seara!

Va rog sa-mi spuneti daca in noul Revisal pot introduce eu datele fara sa dau preluare avand in vedere ca am doar o firma cu doi salariati si am incercat sa dau preluare si dupa ce am instalat patch-urile imi spune ca trebuie sa "actualizati contractele din versiunea Revisal 2.1.0 si apoi instalati patch-ul Revisal Kb 206.005 " si nu stiu ce trebuie sa fac. Ce trebuie sa fac sa actualizez contractele din versiunea Revisal 2.1.0?
Cel mai recent răspuns: SC DELTA EXPERT CONSULT SRL , Consultant resurse umane 22:32, 30 Septembrie 2011
Da, puteti introduce si Dvs, salariatii.
Se pot introduce cei doi salariati manual in Revisal 5.0.6 fara a mai fii nevoie sa actualizati cu patch-urile aferente vechiul Revisal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal 500/2011 mihaela_86 mihaela_86 Buna ziua, Am instalat pe calculator revisal vers. 2.3.0 cu toate patch-urile cerute, doresc sa instalez ultima versiune, dar nu stiu care sunt patch-urile ... (vezi toată discuția)
Revisal ContSters159916 ContSters159916 Trebuie sa rectific ceva la un contract al unui salariat. Cum export fisierul din Revisalul Nou? Care este procedura?Mentionez ca i am facut corectia in ... (vezi toată discuția)
Instalare revisal 2011 smarandita67 smarandita67 Buna ziua, Ca sa instalez noul Revisal 5.0.6. trebuie sa instalez patch-urilor publicate pe site-ul Inspecţiei Muncii, sa dezinstalez varianta veche de ... (vezi toată discuția)