Eu as vrea sa trec de la abonament, dar abonamentul meu inca nu a expirat si, mai am si o suma de 30 eur restanta pe care nu vreau sa o platesc ca am fost cazul unei inselaciuni pe fata din partea unor hecari. Credeti ca ma vor lasa sa trec la cartela si sa imi pastrez si numarul si sa nici nu platesc suma aceea. Ce parere aveti?
Atata timp cat aveti stabilita o anumita clauza in contract care nu va permite acest lucru, sau va permite in conditiile in care trebuie sa acordati o despagubire operatorului de telefonie, iar Dvs. ati fost de acord si ati semnat, nu este posibil. In plus, datoria trebuie achitata fata de acesta si apoi Dvs. sa faceti reclamatie la politie prin care indreptati o actiune impotriva "hecarilor" .
Dvs. trebuia sa lasati acolo plangerea si astfel erau obligati sa va raspunda in mod oficial. In acest caz nu va ramane decat sa recititi clauzele din contract si sa achitati debitul fata de operatorul de telefonie. Dupa aceea faceti rezilierea si treceti pe cartela numarul respectiv.