avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sustinerea oferita de stat,persoanelor cu handicap in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sustinerea oferita de stat,persoanelor cu handicap in cazul deschiderii unei firme

In cazul in care o persoana cu handicap isi deschide o firma de constructii,de ce beneficii si facilitati se presupune ca va dispune din punct de vedere legalVa multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:45, 17 August 2011
In temeiul art 26 din L nr 448/2006
Persoanele cu handicap grav sau accentuat beneficiaza de urmatoarele facilitati fiscale ...d) scutire de la plata taxei pentru eliberarea autorizatiei de functionare pentru activitati economice si viza anuala a acestora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facilitati in deschiderea pf in cazul persoanelor de handicap Cristina38.nt Cristina38.nt Buna seara. Care sunt facilitatile ( scutirile dee taxe, impozite ) in cazul persoanelor cu gradul 2 de handicap care doresc sa isi deschida un PF ... (vezi toată discuția)
Impozit persoana cu handicap iustinian 13 iustinian 13 As dorii sa stiu daca o persoana cu handicap grav - tatal meu, beneficiaza de scutire la plata impozitului pe casa, terenul aferent casei si teren arabil in ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe cladiri pentru persoane cu handicap rcristea67 rcristea67 Buna ziua, Locuiesc cu parinti intr-un imobil la bloc, apartamentul este pe numele parintilor, eu sunt o persoana cu gradul de handicap grav, as dori va rog ... (vezi toată discuția)