avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Daca sotul lucreaza ca politist, as vrea sa stiu daca la calcularea pensiei alimentare se tine cont de toate veniturile, inclusiv norma de hrana care are caracter permanent. Multumesc anticipat...
Cel mai recent răspuns: ContSters84518 , utilizator 09:26, 18 August 2011
as vrea sa stiu daca la calcularea pensiei alimentare se tine cont de toate veniturile, inclusiv norma de hrana care are caracter permanent

Pensia se stabileste in raport de veniturile salariale, inclususiv norma de hrana precum si in raport de orice alte venituri (chirii, etc).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare pensie LuciaSterea LuciaSterea Buna ziua !Va rog sa-mi spuneti daca pensia de intretinere pt.copil se stabileste la un angajat MAI la total venit(inclusiv norma de hrana ) sau la salariul ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara 14031979 14031979 Buna ziua.Am si eu o problema legata de pensia alimentara.Sunt divortata de 5 ani si am o fetita de 8 ani.La divort s-a stabilit o pesie lunara de intretinere ... (vezi toată discuția)
Recurs majorare pensie alimentara negrutzu2012 negrutzu2012 In urma divortului ce s-a pronuntat acum 2 ani, s-a stabilit o pensie alimentara pentru copilul meu in cuantum de 20 % din salariul net. Fosta sotie a cerut ... (vezi toată discuția)