avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Eroare instalare REVISAL HG nr. 500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Eroare instalare REVISAL HG nr. 500/2011

Buna ziua,
In documente am atasat eroarea de la instalare a aplicatiei revisal HG 500/2011.
Va rog,
Cum remediez aceasta problema?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: birdici , utilizator 13:50, 4 Martie 2013
Vreti sa fiti mai explicit?
Este o eroare de la sistemul dvs de operare , ceea ce face ca programul REVISAL sa nu functioneze ...
e de la calculator...incercati reinstalarea.
Ce sistem de operare aveti?
Daca aveti windows 7, poate acest program nu este compatibil cu sistemul de operare.
daniel_toma a scris:

Ce sistem de operare aveti?
Daca aveti windows 7, poate acest program nu este compatibil cu sistemul de operare.

Sistemele de operare suportate de noul program REVISAL sunt:
Windows XP SP2, SP3
Windows Server 2003 SP1
Windows Vista
Windows 7
Windows Server2008

Alte discuții în legătură

Teste revisal 5 leuca_luminita leuca_luminita Buna ziua tuturor! eu nu mai am o zi buna deoarece incerc sa instalez noua versiune de Revisal pusa la dispozitie pentru testare si nu reusesc! Desi am ... (vezi toată discuția)
Probleme revisal Munteanu Carmen Emilia Munteanu Carmen Emilia Nu mai pot face transmiterea on-line in Revisal si nu stiu ce se intampla? Am incercat sa sun la cei de la ITM Bacau dar mi-au spus ca serverul se afla la ... (vezi toată discuția)
Licenta la windows w0lfshad3 w0lfshad3 E pe user, pe calculator, pe firma, pe ce? (vezi toată discuția)