avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj

lucrez la o companie ,de 5 ani.vreau sa plec de la ei.relatiile sunt OK.as vrea sa beneficiez de indemnizatia de somaj.sefa mea m-a rugat sa gasim o solutie astfel incat ea sa nu aiba neplaceri(sa poata eventual angaja ulterior ,ca si economist, pe altcineva).
Ma puteti ajuta,va rog?!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:13, 18 August 2011
In orice caz sa nu va dati demisia. :D
cunosc acest impediment.este motivul pentru care ceream ajutorul!
ar fi o solutie: se inceteaza c.i.m. cu acordul partilor - art.55 lit.b C.mun. si in acelasi timp sa va faca c.i.m. pe durata determinata de o luna , astfel incat la incetarea duratei pentru care a fost incheiat sa puteti beneficia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat pe perioada determinata -acordare somaj ralu2008 ralu2008 buna seara.o persoana angajata pe perioada determinata care doreste incetarea contractului de munca prin acordul partilor beneficiaza de somaj?care sunt ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de indemnizatie de somaj? invictus_ln invictus_ln daca am lucrat la o firma 18 luni si am incetat contractul de munca in 15 ian 1012 conf art 51 lit b, pot, in prezent sa beneficiez de somaj, in toata aceasta ... (vezi toată discuția)
Mai pot beneficia de somaj? nico_diana@yahoo.com nico_diana@yahoo.com buna ziua, am trecut dintr-un concediu crestere copil in altul, in timpul celui de al doilea concediu am primit trei salarii compensatorii, dupa care am ... (vezi toată discuția)