avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Calcul salariu de baza functionari, salarizare 2011, ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Calcul salariu de baza functionari, salarizare 2011, promovare

Speta mea: am inceput sa lucrez in 01.03.2005. Iar la primarie am dat concurs pe post de referent in 01.09.2006, desi am studii superioare de lunga durata,dar nu erau posturi si nici vechime in specialitate nu aveam. Intre timp am intrat in concediu de maternitate la data de 12.09.2007. pana la 22.03.2011. (doi copii).
Cand am plecat in ccc aveam baza 577, referent specialitate clasa II, gr asist, treapta 3.
La revenire pe post referent sp, baza 741, conditii vatamatoare 57, transa de vechime in munca II, clasa de salarizare 23 coef ierarhizare 1.72. Mentionez ca in timpul ccc am obtinut si o diploma de masterat.
1. Este corect calculat salariul? Iau in mana 600. :(
2. Ce posibilitati de promovare am si cand?
Multumesc pentru raspunsuri

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

Alte discuții în legătură

Salarizare functionari publici irina09 irina09 Buna ziua! As dori o lamurire cu privire la salariul meu: sunt referent superior treapta 1 si in urma cu 3 luni mi s-a acordat gradatia 5 coresp vechimii in ... (vezi toată discuția)
Numar clase salarizare conform legii 284 margaret17 margaret17 sunt functionar public cu o vechime in munca de 19 ani ( primarie oras), 18 ani referent de specialitate, de 1 an inspector de specialitate, cate clase de ... (vezi toată discuția)
Examen de promovare in clasa vali.herea vali.herea Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie : sunt functionar public din anul 1999, in prezent pe postul de referent (contabil), grad profesional principal, ... (vezi toată discuția)