avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangerea in fata judecatorului impotriva rezolutiilor ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangerea in fata judecatorului impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata art.278 ind 1 -dosar stopaj la sursa

Dosarul penal pentru stopaj la sursa a fost solutionat cu neinceperea urmaririi penale deoarece au fost achitate sumele (cca 7000 RON) si am fost amendat cu 1000 ron care au fost si acestia achitati.
Insa ANAF a facut plangere penala conf art.278 ind 1.
Ce ar trebui sa fac in continuare ca dupa ce am imprumutat bani si am platit acum mai trebuie sa fac si puscarie.
Mentionez ca firma cu stopajul la sursa se afla in procedura de faliment (insolventa din nov.2009) si s-au incasat prin vanzarea bunurilor (cumparate cu 400.000 ron) la licitatie numai 10000 ron .

Multumesc
Ultima modificare: Joi, 18 August 2011
fanex88, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 16:03, 18 August 2011
ce motiv au invocat in plingerea respectiva? mai exista sume neachitate - penalizari, dobinzi, etc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sc cu datorii catre anaf bogdaner bogdaner Am o Sc care a adunat datorii catre ANAF (debit : 9000 ron si penalitati 7000 ron cu aproximatie)...Ideea e ca datorile s-au adunat din cauza impozitului ... (vezi toată discuția)
Plata stopaj la sursa pentru srl in faliment fanex88 fanex88 Am avut o firma care a intrat in insolventa, apoi in faliment. Acum este in procedura de faliment. Eu nu mai am calitatea de administrator. Am fost chemat ... (vezi toată discuția)
Problema cu firma de leasing mister_nik mister_nik Buna seara , am si eu o problema in legatura cu o masina cumparata in leasing, cumparata acum 2 ani am achitat un avans de 1500 euro, dupa aproximativ 6 luni ... (vezi toată discuția)