avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL dupa 01.08.2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL dupa 01.08.2011

Buna ziua!
Am de transmis in noul Revisal un nou contract de munca care incepe cu data de maine. Dar nu reusesc sa depun online registrul deoarece imi cere extensia xml.
Noul Revisal genereaza un registru cu extensia .rcv
Ce e de facut?
Ma puteti ajuta azi?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:56, 18 August 2011
transmiteti pe varianta veche revisal-ul ...merge .. noua varianta face fisierele in format .rvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal julia_chi julia_chi Stie cineva daca pentru transmiterea noului format al Revisal trebuie o noua parola? Pe noua pagina de transmitere nu imi recunoaste parola. (vezi toată discuția)
Revisal modificat 16.08.2011 Irmuresan Irmuresan Imi spune si mie cineva, va rog, cum se genereaza fisierul xml in noua forma de revisal? (vezi toată discuția)
Revisal varianta 500/2011 din 15.08.11 o puteti folosi? ContSters86219 ContSters86219 Am incercat sa folosesc varianta noua din 15.08.2011 si-mi da mesaj ca nu e buna parola... a reusit cineva sa transmita registrul cu noua varianta? (vezi toată discuția)