avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

Se poate actiona statul in judecata inainte de a plati taxa auto de prima inmatriculare sau doar dupa ce aceasta a fost platita?
Cel mai recent răspuns: MIHAELA DEDIȚÃ , Avocat 16:33, 18 August 2011
da
pute?i în ambele variante, dar cererile sunt diferite ca obiect, în una dintre ele, solicita?i obligarea la înmatriculare fără a achita taxa, iar cealaltă, are ca obiect restituire taxă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto ContSters42601 ContSters42601 Am si eu o nelamurire..de ce anumite dosare au trecut ca obiect oblgatia de a face si altele obligatia de a face restituire taxa auto ,desi toate au ca obiect ... (vezi toată discuția)
Taxa auto jacquelline jacquelline In luna decembrie, inainte de a plati taxa auto, am actionat in judecata DGFP si Directia de Imatriculari auto pentru a-mi putea inmatricula autoturismul ... (vezi toată discuția)
Din 14 nov. 2011 iccj a admis un ril prin care masinile second-hand se pot inmatricula fara plata taxei de poluare Roland Mindrila Roland Mindrila La initiativa judecatorilor de la Curtea de Apel Iasi, taxa de poluare nu mai trebuie platita in toata tara  Cei care refuza sa o achite vor avea ... (vezi toată discuția)