avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Am si eu o nelamurire..de ce anumite dosare au trecut ca obiect oblgatia de a face si altele obligatia de a face restituire taxa auto ,desi toate au ca obiect recuperarea taxei aut? In functie de ce se fac aceste clasificari ca obiect?Care e diferenta in obligatia de a face si obligatia de a face recuperare taxa auto?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 10:53, 11 Decembrie 2012
unele se refera la inmatricularea fara plata taxei, unde se cheama in judecata Institutia Prefectului
Sunt doua aspecte diferite: unul se refera la obligarea serviciului inmatriculari sa efectueze inmatricularea fara plata taxei - in acest caz parat este acest serviciu, iar cealalt se refera la restituirea taxei deja platite - in acest caz inmatricularea s-a facut deja si se cere restiuirea taxei, parat fiind organul fiscal care a emis decizia de impunere pentru plata taxei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare fara taxa Pilu Pilu Buna seara, as avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva. Pana acum am facut cateva actiuni pentru recuperarea taxei auto dar acum trebuie sa fac una pentru ... (vezi toată discuția)
Taxa auto - recuperare jacquelline jacquelline Toamna trecuta mi-am cumparat un autoturism din Germania pe care am vrut sa-l inmatriculez fara plata taxei pentru mediu. In acest sens am actionat in judecata ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina fara taxa de poluare tigralor tigralor buna ziua ! anul trecut am castigat procesul cu statul ca sa imi inmatriculez masina fara plata taxei de poluare, intre timp am plecat din tara si nu am ... (vezi toată discuția)