avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acte necesare la angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acte necesare la angajare

Buna ziua! As dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru incheierea unui contract individual de munca. Mi-au fost cerute de catre angajator urmatoarele copii: carte identitate, certificat de nastere, certificat de casatori, ultimul act de studii . E totul ok?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:05, 20 August 2011
daca cer doar o copie dupa acel contract semnat si care ulterior s-a inregistrat , e totul ok? Sediul central e la Bucuresti , acolo unde e si directorul general care e trecut la semnatura, iar eu m-am angajat la un punct de lucru din Constanta. Ma gandesc ca vor duce actele acolo?!
1. CIM se face in dublu exemplar, unul pentru salariat si unul pentru angajator.
2. Asa ca trebuie sa va cereti exemplarul dvs. original, nu o copie.
3. E posibil sa se intocmeasca si sa se inregistreze toate CIM la Bucuresti si apoi sa vi se inmaneze un exemplar.
Intr-adevar , daca la Constanta este punct de lucru atunci sediul social este in alta parte .. in speta, in Bucuresti.
Dupa semnarea celor doua exemplare de c.i.m. de catre Directorul general , un exemplar trebuie sa va parvina si dvs ... pentru a fi sigura ca a acesta a fost completat si transmis solicitari , in scris, angajatorului sa va dea o copie conforma cu orginalul a paginii din REVISAL unde sunt mentionate datele dvs .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare minori birotunde birotunde buna ziua Va rog sa-mi spuneti care este procedura cand trebuie sa angajam un minor in varsta de 17 ani de durata determinata ? Acte necesare :Fisa de ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unui srl george88 george88 buna ziua,pentru deschiderea unui srl in romania si angajarea de personal in domeniul agriculturii dar pentru germania care sunt pasii care trebuie ... (vezi toată discuția)
Fisa post mmus mmus Buna ziua, Lucrez la o firma de aproape 4 ani si pana acum nu am vazut cum arata si nu am semnat niciodata fisa postului. Este un lucru normal, legal? De ... (vezi toată discuția)