avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... prestator servicii revisal
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

prestator servicii revisal

stie cineva ce trebuie sa fac daca vreau sa devin prestator servicii in vederea incheierii de cintracte cu diverse firme pentru transmiterea REVISAL? multumesc.
Cel mai recent răspuns: lili2003stoica , utilizator 18:14, 18 August 2011
In primul rand, trebuie sa deveniti fie PFA , fie s.c.... in al doilea rand, trebuie sa va inregistrati ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Na?ional? de Supraveghere a Prelucr?rii Datelor cu Caracter Personal, il al treilea rand sa incheiati conracte de prestari servicii cu alte persoane fizice sau juridice in vederea completarii si transmiterii revisal-ului si in ultimul rand sa depuneti la ITM acel dosar la care se face referire in Ordinul nr.1918/2011.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinul 1918/ 2011 leuca_luminita leuca_luminita OMMFPS 1918 /2011 a fost publicat in Monitorul Oficial nr. 587/ 19.08.2011 (vezi toată discuția)
Prestari servicii resurse umane roxana69 roxana69 Ce cod CAEN trebuie sa aiba o societate care se doreste sa activeze in domeniul resurselor umane (Revisal, contracte,acte aditionale, etc). Societatea trebuie ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal stelach stelach Buna ziua o societate de contabilitate, care in baza contractului de prestari servicii contabile incheiat cu un client a efectuat si pina acum toate ... (vezi toată discuția)