avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Atestare detectiv particular
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Atestare detectiv particular

Intrebarea ar fi urmatoarea: Cum pot practica in cadrul legal actual ocupatia de detectiv particular? Am inteles ca trebuie sustinut un examen de atestare la politie, insa intrebarea mea este ... fara a face un curs platit la o firma de detectivi particulari , daca am de unde sa invat ``materia`` de examen pentru atestare mai este necesar sa platesc unei firme de detectivi particulari ca sa fac un curs acolo de 2-3 luni ?sau exista vreo cale de a invata singurel si a merge la examenul de atestare.

V-as fi recunoscator daca m-ati indruma putin .
Cel mai recent răspuns: icedoni , utilizator 13:31, 25 Septembrie 2011
Calitatea de detectiv particular se dobndete n urma verificrii ndeplinirii condiiilor prevzute de lege i a examinrii candidailor de ctre o comisie instituit la nivelul inspectoratului de poliie judeean, respectiv al Direciei generale de poliie a municipiului Bucureti
Poate asipra la o asemenea calitate persoanacare posed cel puin studii medii i este absolvent a unei coli postliceale de detectivi sau a ndeplinit funcia de poliist ori lucrtor n cadrul unor instituii publice cu atribuii n domeniul aprrii, ordinii publice sau siguranei naionale ori este absolvent a unei instituii de nvmnt superior; insa ca acte se cerer expres :actul de absolvire a unui curs de specialitate, n copie legalizat;
Curs de specialitate #1 : www.scoaladedetectivi.ro (Bucuresti) .
Curs de specialitate #2 :[ link extern ] )
Gasesti pe website toate informatiile de care ai nevoie.

Detectiv Particular,
Panait Andrei
www.sherlock.ro
Poti sa inveti singur cele 101 teste grila. le gasesti pe site`ul politiei capitalei. la examen iti da 18 intrebari grila. trebuie sa iei minim 5, adica sa faci minim 8 ( fiecare are 0.5 puncte si iti da un punct din oficiu). Deci e f usor. Nu trebuie sa dai nimanui bani ca sa faci cursuri. Multa bafta !
p.s. examenul se da trimestrial (tocmai s`a dat ieri , se mai da peste 3 luni)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat vs neangajat (actionar srl) sovid sovid Sunt actionar la un srl cota 50% .Cum pot sa fac sa platesc CAS, sanatate, Somaj si ce mai e de platit daca nu fac contract de munca la respectivul srl? ... (vezi toată discuția)
Magistrati slabi pregatiti prosecuter_badboy prosecuter_badboy de ce sunt atat de slab pregatiti tinerii absolventi ai facultatilor de drept?si cum de ajung magistrati cu note mari dar ei totusi nu stiu nimic??????? nimeni ... (vezi toată discuția)
Admintere cu licenta de la spiru crazyCRO crazyCRO am o mareee nelamurire am vazut cu totii cred scandalul din ultima saptamana, si anume: licente anulate, decizia inaltei curti de a anula anularea..numai in ... (vezi toată discuția)