avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cum recuperez banii?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cum recuperez banii?

buna seara, iam dat la o persoana niste bani si acuma nu mi mai da inapoi, iam bagat bani pe card si am chitanta, ii pot recupera cumva in justitie? multumesc
Doar daca el nu poate face dovada ca ii datorati acei banii ( cu martori, cu inscrisuri) .
Cautati mai bine un mediator care va rezolva dispunta in timp scurt și cu bani putini.
un mediator autorizat cu experienta va poate aplana disputa in timp scurt si cu eforturi financiare minime
consultatia e Gratis

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui sã mã adresez pentru mediere? Viorica-S Viorica-S Bună ziua, O firmă de asigurări de viaţă şi acumulare capital ar fi trebuit să-mi returneze banii acumulaţi timp de zece ani, la începutul lunii ... (vezi toată discuția)
Bună ziua sunt o fata de 18 ani, m-am mutat la iubitul meu cand ... Oni123.5 Oni123.5 Bună ziua sunt o fata de 18 ani mam mutat la iubitul meu cand aveam 15 ani iar acuma când am împlinit 18 ani am fost data afara din casa eu am fost angajata ... (vezi toată discuția)
Inselata de frate lenola lenola Buna! In decurs de 4 ani de zile i-am imprumutat fratelui meu o suma foarte mare de bani. Mi-a promis de multe ori ca o sa imi dea inapoi datoria, dar nu s-a ... (vezi toată discuția)