avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii decl 112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

decl 112

Am si eu o problema cu decl.112. Am 3 concedii medicale pentru un salariat in iulie toata luna,suportate de societate in suma de 374 si de fnuass 449. in decl112 l-am trecut cu ore suspendate 168 iar la baza de calcul somaj si fond de garantare 374,pentru care se plateste somaj 0.5%.Nu ma lasa sa-l validez ,imi spune ca nu am zile lucrate la care sa platesc somaj.Nu trebuie sa-l trec cu zile suspendate daca are medical toata luna?

Cel mai recent răspuns: kittycriss , utilizator 14:49, 22 August 2011
Nu nu trebuie sa-l treci cu zile suspendate. zile lucrate in luna =0, iar somajul de 0.5% se calculeaza la sal realizat+Cm , in cazul tau la CM platit de intrepr.pentru primele 5 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D112 concediu medical emiliababor emiliababor Cine poate sa ma invete cum se inregistreaza un concediu medical in d112? A:((m urmatorul caz simplu , dar nu am mai avut pana acum: in luna iulie salariatul ... (vezi toată discuția)
Plata somaj pentru o persoana aflata in concediu medical. inregistrare in d112 ana_frincu ana_frincu Buna ziua, Un salariat se afla in CM din 21 nov 2011, pentru ianuarie nu i se mai retine 0.5% somaj? Pentru ca nu are ore efectiv lucrate in luna, in D112 ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale obligatorii ce trebuie depuse in luna august 2011  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]Pana la 5 august 2011, inclusiv[/b] [b]Depunerea formularului 092[/b] “[i]Declaratie de mentiuni[/i]“ de catre platitorii de TVA, care au in ... (vezi toată discuția)