avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... intrebare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

intrebare

langa mini-cartierul de vile in care stau, avem un santier de aproximativ 4 ani de zile. Pana acum lucrarile au stationat, dar de vreo 2 zile, blocul a fost cumparat de un alt "investitor", care "ne omoara" zilnic cu lucrarile la acest bloc. Acum s-a apucat sa "reteze" balcoanele acestui bloc (pur si simplu darama aceste balcoane, le taie din "corpul" blocului) si face acest lucru inclusiv intre orele 14-17. Ne putem adresa cuiva in acest sens, sa facem o reclamatie......pt ca efectiv nu ne mai putem odihni in cursul zilei...unii dintre noi lucram si ture de noapte, altii au copii mici, etc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:40, 19 August 2011
Daca nu puteti obtine informatiile direct,va puteti adresa oficial la Directia Corp Control din primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranjarea linistii publice katya77 katya77 Buna ziua, Va rog frumos daca se poate, sa-mi rapundeti si mie la urmatoarea problema: langa blocul nostru, la o distanta f mica de bloc, max 6m, este o casa ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice katya77 katya77 Buna ziua, Va rog frumos daca se poate, sa-mi rapundeti si mie la urmatoarea problema: langa blocul nostru, la o distanta f mica de bloc, max 6m, este o ... (vezi toată discuția)
Cum pot actiona impotriva unor vecini scandalagii? cristinaadelina cristinaadelina Buna ziua problema mea incepe de aproximativ 2-3 ani , de cand la etajul 3 s'au mutat niste vecini scandalagii. eu locuiesc la 2 , sub ei deci aud toate ... (vezi toată discuția)