avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cumul de functii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cumul de functii

sant asistenta medicala intr-o institutie si vreau sa stiu daca pot sa lucrez in aceeasi institutie pe alta functie cu studii superioare, cu o jumatate de norma
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:44, 20 August 2011
Puteti lucra in cadrul aceleiasi institutii avand doua contracte de munca.
Art. 35 Codul muncii prevede:
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
(2) Fac exceptie de la prevederile alin. (1) situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 August 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de functii oanaconstantin oanaconstantin Buna ziua, Se pot cumula doua functii: aceea de asistent medical cu cea de asistent de farmacie ( norma intreaga/ respectiv jumatate de norma), ambele in ... (vezi toată discuția)
Asistent personal aty_ssss aty_ssss as dori sa stiu daca sant asistent per al copilului cu handicap accentuat pot sa am drept de lucru cu o jumatate de norma? (vezi toată discuția)
Concediu bimba10 bimba10 Lucrez la stat ca registrator si vreau sa imi iau concediu fara plata 6 luni sa lucrez tot la stat, alta institutie ca asistent medical, este legal? (vezi toată discuția)