avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fosti detinuti politici
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fosti detinuti politici

Am observat ca pe 4 mai 2011 s-a votat un proiect delege al PNL privind despagubirea fostilor detinuti politici. Conform datelor aflate pe numeroase site-uri, Senatul era doar prima camera sesizata.
Stie cineva ce s-a mai intamplat de atunci?
Exista o noua baza legala pentru despagubirile acordate fostilor detinuti politici?
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 19:54, 12 Decembrie 2011
Sunt in vacanta=D> parlamentara ....
Ultima modificare: Vineri, 19 August 2011
Silvia Renate Mihai , Avocat
bunicul meu a fost inchis la gherla...eu ca mostenitor pot obtine despagubiri?
1. către d-na Andreea Istrate.

Stimată doamnă,

Proiectul de lege a rămas la Senat.

Oricum, în astfel de cazuri - când doriți să aflați cursul unui proiect de lege, este recomandabilă accesarea site-ului Camerei Deputaților:
[ link extern ] )
și
[ link extern ] )

Cât despre ce se va face în privința foștilor deținuți politice...

2. către dl @mercutyyo.

Stimat fromist,

Legea 221 a fost declarată neconstituțională în ceea ce privește despăgubirile morale.
În privința a ce se mai poate acorda pe baza acestei legi, vă rog să accesați topicul acesta:

www.avocatnet.ro/content/for...

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri detinuti politici INA58 INA58 mai sunt cateva zile pana cand eu impreuna cu mama si fratele meu mai putem depune actele/dosarul pentru a cere despagubiri morale in baza legii ... (vezi toată discuția)
Camera deputatilor adresa nr.111/2016 din 29.martie.2016 paris50paris paris50paris Buna ziua da ca se poate sa mi expice si mie cineva in legatura cu camera deputatilor daca sa dat aviz farvorabil pt despagubiri banetii ? Familia mea a fost ... (vezi toată discuția)
Legea nr.221/2009 ? paris50paris paris50paris Va rog un raspuns se poate deshide procese pt.despagubiri banesti 2016 in baza legi 221/2009 ? mai multe detalii Va mutumesc (vezi toată discuția)