avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transport materiale
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transport materiale

am permis de conducere ,categoriile b,c,e ,pot transporta in nume personal,pentru uz propriu dintr-o localitate in alta niste materiale de constructii cu un vehicul de peste 6 tonume fara atestat transport marfa ?
nu profesez in bransa conducatorilor auto,am alta slujba ,insa doresc sa-mi transport singur niste materiale ,avand mijloc de transport fara plata

cu multumiri
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:20, 19 August 2011
Raspuns NU intrucat masina depaseste 3,5 tone Masina are nevoie de cele 2 licente si conducatoru auto de atestat profesional ternsport marfa indiferent daca profeseaza sau nu, el conduce autovehicol de transport marfa.
Fara atestat nu aveti voie chiar daca transportul il faceti in nume propriu. Mare atentie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce documente imi trebuie ca sofer de transport marfa? CURALA CURALA Buna seara. Va rog mult daca ma poate lamuri cineva ce documente imi trebuie ca sofer de transport marfa cu o masina mai mare de 3,5 tone si daca imi trebuie ... (vezi toată discuția)
Poti conduce!? krugar2005 krugar2005 poti conduce un auto mai mare de 3,5 tone fara atestat in romania sau afara (vezi toată discuția)
Transport marfa cu 3,5t+remorca 3,5t lucasebastian lucasebastian Buna ziua Am o firma de transpot si fac transport internantional cu o autoutiltara de 3,5 t si as dori sa ii atasez si o remorca de 3,5 t masa maxima ... (vezi toată discuția)