Buna ziua!
Am un angajat caruia i-am desfacut contractul de munca cu art.61, lit.a) ,si i-am dat un preaviz de 30 zile lucratoare .In aceasta perioada se prezinta la serviciu doar 3 ore pe zi si are un comportament urat , si refuza sa se achite de sarcinile de serviciu.Ma ameninta ca ma da in judecata si ca am sa-i platesc salariul pe un an de zile iar el va sta acasa.
Mentionez ca desfacerea contractului de munca s-a facut cu respectare art.263-268 din codul muncii actualizat pe 2011.
Doresc sa stiu ce pot face in continuare.
Va multumesc !
=D> ... daca ati respectat acele prevederi , atunci de ce i-ati acordat preaviz? .. in cazul desfacerii disciplinare a c.i.m. nu se acorda preaviz ... este dreptul salariatului sa conteste in instanta decizia de concediere , iar daca va castiga litigiul :
1. va fi repus in functie detinuta anterior concedierii , situatie valabila in cazul in care solicita si reintegrarea.
2. veti fi obligati sa-i achitati drepturile salariale de la data concedierii si pana la data efectiva a reintegrariil.
Delegare fortata
oanap28
Buna dimineata!
As dori sa stiu ce se poate intampla in cazul in care refuz delegarea pentru 60 de zile la 300 km distanta de domiciliu? Mentionez ca in CIM ... (vezi toată discuția)