avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... accesul romanilor pe piata muncii in spania
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

accesul romanilor pe piata muncii in spania

doresc sa-mi deschid o mica afacere in spania si nu sunt lamurita daca imi pot angaja romani.
va multumesc pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: alexandruteutisan , utilizator 21:58, 26 August 2011
Pentru meseriile liberale sau pentru deschiderea de firme nu aveti nevoie de permis de munca in nici un stat din UE. Permisul de munca este necesar daca doriti sa va angajati.

Veti putea sa angajati cetateni romani care deja lucreaza ori sunt in somaj in Spania sau in cazul in care doriti sa angajati cetateni romani care nu lucreaza sunt inca in Spania va trebui sa initiati procesul de obtinere a permisului de munca.
Ultima modificare: Duminică, 21 August 2011
Alexandru Munteanu, Avocat
Sint eu in spania si deocamdata nu se cere permis de munca , e un proect de lege lansat de guvernu Zapatero , dar numai proect de lege..
Cei care sunt inscrisi in evidentele locale din Spania nu vor avea nevoie de permis de munca.
Alex_Muntean...Are dreptate cei care are NIE asa se numeste in Spania se pot angaja ori unde isi gasesc de munca Dar trebuie platite contributiile
care sunt procedeele pt obtinerea permisului de munca?doresc sa aduc persoane care nu au mai lucrat in spania.

Alte discuții în legătură

Rezidenta sau permis de sedere in spania - barcelona claudia_nicolau claudia_nicolau Buna ziua! Tocmai mi-am finalizat studiile doctorale in Romania, si din motive personale (logodnicul meu locuieste in Barcelona), m-am hotarat sa sa ma mut ... (vezi toată discuția)
Pot avea contract de munca in romania??? ContSters470185 ContSters470185 Sunt de nationalitata Romana, Am Nie (cetatean ue), nu am cnp. Am rezidenta, permis de munca si domiciliu in spania. In tramit nationalitate spaniola. Mi ar ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere in romania Mirel58 Mirel58 Fica mea are cetatenie spaniola . In prezent locuieste cu mine in Bucureti , fiind inregistrata in Registrul Ambasadei Spaniei , ca rezidenta in Romania . In ... (vezi toată discuția)