avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Pot avea contract de munca in romania???
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Pot avea contract de munca in romania???

Sunt de nationalitata Romana, Am Nie (cetatean ue), nu am cnp. Am rezidenta, permis de munca si domiciliu in spania. In tramit nationalitate spaniola. Mi ar face placeré sa cunosc ce posibilitate am sa mi se faca un contract in romania, ce documenté sunt necesare pentru. Este posibil sa pot lucra in romania?? Va rog frumos cu carácter urgent sa primesc un raspuns. Raman in asteptarea acestuia. Va multumesc enorm de mult ptr colaborare. MI.

Ultima modificare: Vineri, 20 Aprilie 2018
ContSters470185, utilizator

Alte discuții în legătură

Rezidenta sau permis de sedere in spania - barcelona claudia_nicolau claudia_nicolau Buna ziua! Tocmai mi-am finalizat studiile doctorale in Romania, si din motive personale (logodnicul meu locuieste in Barcelona), m-am hotarat sa sa ma mut ... (vezi toată discuția)
Accesul romanilor pe piata muncii in spania fotini06 fotini06 doresc sa-mi deschid o mica afacere in spania si nu sunt lamurita daca imi pot angaja romani. va multumesc pt raspunsuri. (vezi toată discuția)
Preschimbare permis spaniol Refdy Refdy In urma cu o saptamana am fost la o scoala de soferi sa ma inscriu pentru a obtine categoriile C si CE crezand ca pot sa ma inscriu cu permisul spaniol valid ... (vezi toată discuția)