avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie de stat pentru copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie de stat pentru copii

IN PREZENT ALOCATIA PENTRU COPII O IA SOTUL,DAR AVAND IN VEDERE CA SUNT PROBLEME INTRE NOI,AS DORI SA STIU CUM POT TRECE ALOCATIA PE NUMELE MEU.
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 09:53, 23 August 2011
Mergeti la Agentia Judeteana de Prestatii Sociale (sau la Primarie) si solicitati acest lucru.
Multumesc
Trebuie sa depune-ti o cerere la Agentia Judeteana de Prestatii Sociale prin care sa solicitati trecerea alocatiei pe numele dumneavoastra. Va trebui, insa, ca sotul sa dea declaratie ca este de acord. Este posibil ca Agentia sa ceara de la Primarie o ancheta sociala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie monalisa123 monalisa123 buna seara.Sunt despartita in fapt de 2 ani,copilul este la mine iar de alocatie beneficiaza tatal deoarece cardul pt alocatie este pe numele lui.ce as putea ... (vezi toată discuția)
Model de dispozitie pentru acordarea alocatiei de sustinere a familiei danaoli danaoli ajutati ma va rog cu un model dispizitie pt acordare a alocatiei de sustinere a familiei (vezi toată discuția)
Alocatii copii takytaky1 takytaky1 sotul lucreaza 2 luni pe an in strainatate cu contract de munca .se poate lua alocatia pt copii se acolo ca am fost intrebati de la primarie de unde luam ... (vezi toată discuția)