Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: am primit o suma de bani in urma cumpararii unor piese de mobilier dar datorita faptului ca nu aveam factura de la firma producatoare nu am putut face nici intrarea marfii in gestiune si nici factura pentru client, primind banii ,, in mana" spunandu-i clinetului ca ii voi trimite factura dupa ce voi primi factura de la firma producatoare.
Greseala mea a fost ca dintr-o mare neatentie am scris pe chitanta suma primita reprezentand incasari conform raportului zilnic de gestiune, dar in raport nu apare nici o incasare. Ce se intampla cu aceea chitanta? Va rog sa ma ajutati! Multumesc!
:stunned: Eu de incasare conform raport zilnic de gestiune nu am mai auzit pana acum. Asa ati scris pe chitanta? :sorry:
Sunteti SRL? Daca nu aveti intrarea marfurilor respective in gestiune, incasarea poate fi inregistrata doar in Registrul de casa ca si avans marfa. Sau daca sunteti PFA inregistrati doar in RJIP.
Un sfat, nu mai procedati in acest mod. Clientul este persoana fizica sau juridica? Pentru ca daca este persoana fizica ar fi trebuit bon fiscal. Cam putine informatii ne-ati oferit. :)